Работно Време: 09:00 - 20:30 часа
Локация : бул. Вардар 26
Работно Време: 09:00 - 20:30 часа
Локация: бул. Вардар 26

Бабино Село - Кетъринг

Ако искате да организирате незабравимо събитие Бабино село е насреща. Кетъринг услугите, които предлагаме, ще направят вашето събитие незабравимо за всички гости.

Екипът на ресторанта може да ви предложи множество възможности за кетъринг – от коктейли до пълни трапези, според Вашите желания и нужди. За нас е важно да Ви предложим храна, която не само ще задоволи вкусовите желания на гостите, но и да бъде здравословна и качествена.

Независимо дали става дума за корпоративно събитие, сватба или рожден ден, екипът на Бабино село ще направи всичко възможно, за да Ви предложи най-доброто обслужване и вкусна храна. Кетъринг услугите на Бабино село включват доставка и сервиране на ястия, настаняване на гости, озвучаване, декорация, тържествени торти и много други.

Бабино село е ресторант с традиции и опит в кетъринга на различни събития. От дълги години ресторантът доставя на своите клиенти вкусна храна и незабравими моменти. Ако искате да се насладите на българска традиционна храна на вашето събитие, Бабино село е правилният избор.

За връзка с нас

Вашата Количка
  • No products in the cart.
0