Работно Време: 09:00 - 20:30 часа
Локация : бул. Вардар 26
Работно Време: 09:00 - 20:30 часа
Локация: бул. Вардар 26

Our Shop

  • Home
  • Аламинут
  • Пилешки филенца с корнфлейкс (0.220гр) и млечно-майонезен сос

Пилешки филенца с корнфлейкс (0.220гр) и млечно-майонезен сос

9.90лв.

Категория:
Вашата Количка
  • No products in the cart.
0
Пилешки филенца с корнфлейкс (0.220гр) и млечно-майонезен сос
Пилешки филенца с корнфлейкс (0.220гр) и млечно-майонезен сос
9.90лв.
- +